programes
de mediació
de col·lectivització
de trobada
. . .
pli-é collective – Eva Paià, Marina Ribot Pallicer, Angelica Tognetti. Programa de mediació, Sala d’Art Jove 2020.

Una llavor sap com esperar. Sota terra està viva, desitjant poder ser, esperant els factors atmosfèrics idonis per a poder germinar.

Durant els mesos de confinament en què les trobades es van tornar un problema, vam estar esperant les condicions adequades perquè el programa de mediació de l’any 2020 pogués realitzar-se, obrint un espai compartit de recerca, d’aprenentatge i d’experimentació. Un espai on posar damunt la taula els nostres afectes, les nostres sensacions, però també les nostres maneres de fer i les nostres eines i metodologies de treball.

Abraçant els contratemps, vam obrir un programa d’Encontres amb diverses convidades que va tenir lloc entre els mesos de setembre i octubre de 2020. Per a donar forma a aquestes activitats vam modelar tres eixos temàtics (Arxius Encarnats, Coccions Plàstiques i Extraterrestres Arrelats) que travessaven o interpel·laven les propostes de les artistes guanyadores de la Beca de la Sala d’Art Jove 2020. Vam voler evitar partir de conceptes tancats o dicotòmics per anar a la cerca de temàtiques suggerents que es puguessin generar a partir de la tensió i la mescla d’uns conceptes que, freqüentment, es situen en camps semàntics allunyats. El nostre desig va ser convidar a les artistes i a la resta d’agents implicats a imaginar juntes possibles definicions d’aquests eixos, quins relats podien generar i com i des d’on les seves tensions interpel·laven les nostres pràctiques artístiques.Fora de camp – Laura Bono, Marina Ribot Pallicer, Angelica Tognetti. Programa de col·lectivització improductiva. Metodologia i espai d’aprenentatge en què deixar-se afectar per la interacció i l’intercanvi col·lectiu. La proposta es desplega com una resposta a la situació sanitària i convida a quatre artistes a participar en un programa que es pregunta per les formes de generar espais compartits quan no ens podem trobar físicament i invoca altres estratègies per establir contacte des de la llunyania.

presentació
d’exposicions
de derives
de pèrdues
. . .

pli-é collective – Eva Paià, Marina Ribot Pallicer, Angelica Tognetti. Programa presentació pública dels projectes seleccionats a la Sala d’Art Jove, 2020. Tots els organismes Tots els organismes que ens ha tocat ser
curadoria artística de pli-é collective – Eva Paià, Marina Ribot Pallicer, Angelica Tognetti. Art Nou 2019.

curadoria artística de pli-é collective – Eva Paià, Marina Ribot Pallicer, Angelica Tognetti.
The Wrong Biennale.
Artistes: Ariadna Garriga, Carlota Miralbell, Llapispanc, Laura Bono.